Wat doet V uit W in B
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Veerle
27 Mei 2008 | Turkije, Bodrum
Het is weer even geleden dat ik iets van me heb laten horen maar hier ben ik dan! Het is de afgelopen dagen druk geweest dus vandaar dat het even duurden.
Hoe gaat het daar in Nederland? Hebben jullie nog steeds lekker weer?
Hier is het weer heerlijk!!!
Woendag 14 mei was het dan zo ver Ewouda en ik kregen onze scooters! We moesten ze op halen in Bodrum. Toen ik aan Cem vroeg welke kleur hij had zei hij roze whaaaaa!!!!
Maar toen we ze zagen viel het allemaal best mee. Het is een leuk gezicht 2 van die Oad-lady’s op de scooter. We hebben meteen een rondje door Bodrum en Gümbet gereden. Het is wel wennen want het verkeer is hier best chaotisch het gaat steeds beter.
We waren woensdag avond met z’n alle uit eten waren geweest maar toen Ewouda en ik op de scooter naar huis zaten begon het in een keer heel hard te regenen en onweren. Eenmaal thuis gekomen stond ik als een verzopen Oad-katje in mijn huisje. Ik was nog geen 2 minuten binnen of er volgde een harde knal en de stroom uit. Ik hoorde Marieke heel hard VEEEERLE roepen en ik riep heel hard MARIEKKEEE. Het was echt zo schrikken! Gelukkig had ik kaarsjes gekocht dus die heb ik door heel mijn huisje gezet. Nadat Marieke, Ewouda en ik 2 uur zonder stroom hadden gezeten ging de lamp weer in een keer aan. Gelukkig!
Donderdag had ik vrij en ben ik met Ewouda op de scooter naar de Kipa geweest tja en wat doe ik daarna …… lekker relaxen op het strand.
Ik zal jullie trouwens even het gebied uitleggen waar wij met het team voor zorgen.
Torba is het gebied van Denise hier liggen veel grote resorts.
Yasmin en Myrthe doen Bodrum aan de rand van Bodrum liggen veel grote hotels en in het centrum hebben we een paar kleinere.
Marieke, Ewouda en ik zorgen voor de hotels in Gümbet en Bitez hier liggen veel kleinere hotels en appartementen. Ik heb 6 hotels waar ik mijn bezoeken aan breng.
Marlous heeft Turgutreis dit is een plaats 20 a 30 minuten rijden ongeveer, hier liggen ook veel grote all-in hotels.
Zaterdagavond was de opening van Legends een cocktailbar in Gümbet waar we met z’n alle waren uitgenodigd. Het was een leuke avond. Even gezellig wat gedronken maar op tijd weer naar huis want we zouden zondag met het Gold Center naar de Cuba bar in Bodrum gaan.
We hadden om 23.00 uur afgesproken bij de Cuba bar dit is DE tent van Bodrum! Eenmaal daar was het nog niet zo druk maar na ons eerste drankje stond het al goed vol. Er werd fruit op de tafel gezet en er kwam een ober met een fles Wodka dat betekend aan de borrels!
Het was echt een super avond! Jammer dat we maandag weer gewoon moesten werken haha
Tja en wat kun je het beste doen in Turkije wanneer je een zware avond hebt gehad en hard moet werken….. lekker naar de hamam gaan. Dus hebben we maandagavond maar even een bezoekje gebracht aan de Queen hamam en heerlijk gerelaxt!
Dinsdag is Marion gekomen van het Oad hoofdkantoor in Nederland. Ze kwam kijken hoe het ging en wilde het schiereiland beter leren kennen. Dus heeft Yasmin haar het schiereiland laten zien daarna zijn we uit eten geweest.
Donderdag mocht ik samen met Ewouda mee op jeepsafari. We hebben een dorpje bezocht, wilde landschildpadden gezien (eindelijk) we hebben een schildpaddenpoel gezien waar een vrouwtje haar schapen in aan het wassen was lekker geluncht op het strand en mijn kop verbrand! Haha:)
Deze week zijn ook de ouders van Marlous en Marieke hier. Daarom zijn we donderdag avond met heel het Oad team en familie uit eten geweest in een heel mooi restaurant. Het is een Turks restaurant en ligt op een berg vanuit daar kijk je helemaal uit over Dodrum. Schitterend! Nu ik dit aan het schrijven zie ik eigenlijk pas hoe vaak ik uit eten ga haha verschrikkelijk.
De moeder van Marlous wilde naar de kapper dus hebben we haar meegenomen naar onze favo kapper Tarkan. Ik had mijn haren ook laten doen ze hadden krullen gemaakt stond echt heel leuk. Daarna ben ik samen met Marlous opstap gegaan. Het was weer een gezellige avond.
Zondag morgen had ik mijn eerste eigen informatiebijeenkomst samen met Yasmin. Ik moest het algemene gedeelte vertellen en het ging lekker. Ik had zondag avond belooft om te koken er stond macaroni met tomatensaus op het menu. Aangezien dit de eerste keer was dat ik mijn kookspullen nodig had trok ik al mijn kasjes open op te kijken wat ik allemaal heb. Nou dat had ik beter niet kunnen doen!!!! Want toen ik mijn la open maakte zat er een dikke KAKKERLAK in bah bah bah!!! Eerst wilde ik hem vangen met een bakje maar dat lukte niet echt dus ben ik de kakkerlak maar met la en al de tuin in gegooid. Wat een helt!
Maandag is onze nationale kantoordag we waren op tijd klaar heerlijk. Dus wat dachten wij op naar het stand! Maar nee want de telefoon ging dat er een vrouw bij de Medlife lag (de docterspost) dus ik moest even mijn gezicht laten zien. Ik heb haar geholpen want ze sprak niet zo goed Engels nadat ze weer tot rust was gekomen dacht ik nu is het tijd voor het strand. dus ik zeg tegen de dokter dat ik weer ga en mocht er iets gebeuren of hij me dan even wil bellen. Nou zegt hij dat is goed maar er is net nog een Oad gast binnen gekomen misschien kun je daar nog even naar toe gaan. Tja deze sociale meid doet dat dan natuurlijk meteen.
Lief van mij he!!!! grapje
Daarna ben ik Marlous en haar ouders op gaan zoeken op het strand en hebben we bij Sultan een heerlijk aan de roze gezeten.
Toen we vanmorgen op de luchthaven zaten te wachten liep er de hele tijd een heel lief puppietje om ons heen. Nel een andere hostess was meteen verkocht ze vond het zo’n lief beestje! Tja en wat doe je dan…. dan vraag je gewoon even aan de kantine juffrouw of ze weet van wie hij is. Ze zei dat ze het niet wist en dat hij waarschijnlijk was achtergelaten. Dat vond Nel zielig dus heeft ze hem maar mee naar huis genomen. Het is me wat die dieren hier in Turkije!
Goed jullie zijn weer op de hoogte van mijn avonturen. Nu ben ik nieuwsgierig hoe het met jullie gaat in Nederland? Zijn er nog roddels of nieuwtjes? Of hebben jullie nog leuke dingen gedaan? Let me know.
Groetjes en een dikke kus,
Van een al aardig bruine Veerle! :)
27 Mei 2008 - 18:52
Lexx:
SEXY,
met jou aan de skype en lezen:P -
27 Mei 2008 - 19:49
Ome Geert En Kee:
hoy Veerle
ik heb je verslag gelezen en ik begrijp hieruit dat je je voelt als een vis in het water.
Goed bruin dus je past je al aan aan de bevolking daar.
Maar als ik je verslag lees dan heb je er een leven als een prins(es)
Op tijd goed eten en ook op tijd een flinke borrel,maar dit is niet goed voor de dikke bibs dus pas op dat je je lijn houd anders moet je bij thuiskomst aan het lijnen of heb je het er zo goed naar je zin dat je misschien wel daar blijft.
We hebben de verjaardag van Lex alweer gevierd en dat was weer gezellig want Mieke was er ook en dan weet je het wel.
Je krijgt eerdaags bezoek van je pa en ma dat is natuurlijk altijd leuk dan kun je ze rond leiden en laten zien waar je allemaal mee bezig bent'
Met Robert en kelly gaat het prima en Esther en Twan leven hun leventje in Valkenswaard en daar valt nu niks apparts van te melden ,saai he dan kun je misschien beter in Turkije zitten
Ik ga sluiten en wens jou namens tante Kee het aller beste en geniet ervan want het is zo weer oktober GROETJES DOEI -
27 Mei 2008 - 21:46
Pien:
Ha Veer,
Hoor ik net van Ruud dat je de hele avond aan de skype gehangen hebt net als ik niet thuis ben. Jammer, jammer, jammer,!Ik heb vandaag mijn laatste tennisdag gehad en dat hebben we vanavond afgesloten met een BBQ bij Marij Biemans, die ken jij wel. Het was reuze gezellig,en lekker.Vandaag weer 3 punten gepakt. Jammer dat we deze competitie met uitvallers te maken hebben gehad en dus met verschillende invallers hebben moeten spelen. Al met al was het toch heel gezellig en zit het er weer op.
Gisteren hebben we heerlijk met de oma's, en opa asperge's gegeten bij ons ze hebben genoten.
Ik zal oma Martina jou nieuwe verslag weer laten lezen ze geniet dan volop.Ze wil heel graag weten hoe jij het daar maakt.
He veer weet je wel dat je kakkerlakken tam kunt maken, heel veel oefenen dan luisteren ze goed ik ken een zaza en die doet het goed.
Veer tot gauw,
Doei
28 Mei 2008 - 09:53
Bellie:
heeey veerle...
super coole scooters man! echt super vet, helemaal niet barbie achtig, maar gewoon kei hip! ik wou dat ik zo'n scooter thuis had!:) maarre ik kreeg van de week trouwens nog een kaartje van jou en onze maud uit bodrum! thnx:) volgens mij heeft ie er wel lang over gedaan;)
maarre oewh, als ik die verhalen allemaal van jou hoor dan heb ik alweer zin om naar bodrum te gaan.. echt zo relaxe was het daar, vooral iid na die hanam dan wordt je daarna later ook super mooi bruin!!
jaja.. het is wat met al die vriendinnen die naar het buitenland gaan, ik en anne staan tegenwoordig met zijn tweeen in cafe stratum! dus we hebben al een nieuw programma bedacht om op zoek te gaan naar nieuwe vrienden:)
tante els en ome harrie hebben even in hun tuin een super groot tuinhuis geplaatst, wat wel heel mooi is maar een beetje buur onvriendelijk want we kunnen bijna niet meer door de heg:P maar harrie zou de heg gaan knippen dus dan komt het vast weer allemaal goed!
nou, verder heb ik niet zo veel te melden. veel succes en veel plezier daar nog, ook met de kamelen! wij zullen dadlijk met de kamelenrace op de kermis aan jou denken;)
Doeg!!!!!
Kus -
30 Mei 2008 - 00:19
Roos :
Heeey lieve veer!!
Geweldig die scooters!! Echt super top!
Hartstikke leuk je mailtje, ik mail dit weekend terug oke?
Goed lieve schat geniet daar met volle teugen!!
Bijna komen je ouders super leuk, heeel veeel plezier!!!
Veel liefs
kuss
vanuit het altijd zonnige curacao! -
30 Mei 2008 - 13:45
DEES:
Lieve Veerle,
Pas je wel op met al dat uit eten.Voor je het weet moet je een hele nieuwe garderobe aanschaffen!Zo te zien weet je wel al in welke winkels je moet zijn. Krijg je geen ontzettende kooplust met al die leuke spullen.Ik zou me niet in kunnen houden.Ik ben blij dat je het zo gezellig hebt. We missen je hier natuurlijk wel, maar ik geloof dat jij het daar prima volhoudt!Nou lieverd, weinig nieuws verder en roddels doe ik maar niet over deze mail!!!Ha ha.
Dikke kus en tot gauw!
Dees Maarten en kids -
30 Mei 2008 - 20:44
Anne:
veerke,
hoe is het?
wan skon foto's zeg, ik zeg niks meer aan doen! en die scooters gvd die neem in oktober ook maar is een paar mee naar nederland die kende hier in eindhoven en omstreken ook wel goed gebruiken!
Ow ja heb je mn smsje nog gehad? nou hier gaat alles ook z'n gangetje gister geslaagd voor school... dus we kunnen weer aan een nieuwe opleiding beginnen hartstikkennne leuk! dus morgen is het daar wederom tijd om daar een borrel of 10 op te pakken eerst in cafe stratum en daarna t licht uit doen in t lempke denk ik zo?!? gezelligheid kent geen tijd...
maar hoe is het stapleven daar? of ga jij ook elk weekend op je scootertje van links naar rechts naar huis??? ik bedoel t kan allemaal he... en ben je daar ook nog steeds de vrijgezel??? haha
nou veer we contacten snel en geef is een keertje je skypenaam door? kunnen we ff gezellig kletsen!
doeiiiiiiiii
xxxx -
01 Juni 2008 - 15:56
PIEN:
Ha Veer,
Na lang wachten was het water goed van onze vijver, dus vissen erin.
Maar helaas de volgende dag al was de blauwe reiger op bezoek geweest en heeft heerlijk gegeten. Dus wat denk je, Ruud in de tegen aanval. Hoog boven de vijver heeft hij nijlondraad gespannen dus die blauwe reiger moet nu wel gaan struikelen of heeft iemand anders een beter idee? Laat het ons dan even weten. Onze lange Lex moet ook oppassen als hij s'avonds thuis komt bukken door de tuin is nu het motto. Heb je de foto's gezien van de vijver echt mooi geworden he. Zeg veer hoe rijdt het roze monster kan je er mee uit de voeten?
Tot gauw,
doei doei -
01 Juni 2008 - 16:36
Lotte:
He Veer! echt een super gave scooter die je hebt!! lukt het rijden daar wel? Want pap en mam zijn net terug uit turkije en hadden een auto gehuurd en die vertelde dat het verkeer daar een chaos was, ben benieuwd hoe dat daar is!
vind je het werk nog steeds leuk?? erg leuke foto's trouwens! ik wacht op je volgende bericht:D
dikke kus lotte -
01 Juni 2008 - 17:47
Oma Martina:
Ha Veerle,
Wat een leuk verhaal weer.Ik geniet elke keer weer van het lezen.
Ik heb hier weer lekker gegeten, heerlijke asperge's. Ga nu naar huis want ome Antoon die komt om 8uur
Kus van je oma en het aller beste Veerle -
01 Juni 2008 - 17:58
Lex:
hallo veerle,
vandaag was weer een heerlijke dag... een beetje katerig maarja, dat heb je als je het nachtleven in duikt:P gister was het super in eindhoven, veel lol gehad. vandaag moest ik om 9 uur men bed uit want het was circus bongo, en dit is door Albert Heijn georganiseert dus ik mocht de bezoekers allemaal zakken chips en ander eten geven. ik had natuurlijk ook even een voorstellinkje gepakt:P
Nu zit ik met men zware hoofd op de computer en ik dacht effe veertje krabbelen. ik hoop dat we snel weer iets van je horen!
ltr lexxx -
01 Juni 2008 - 21:58
Henri:
Hoi Veerle,
Jullie mam wees ons op deze site. Leuk je verhalen en belevenissen te lezen.
Je weet dat wij nogal Turkije-minded zijn, maar dan vooral op z'n Dalyans. Wat rustiger dan Bodrum, dus!
We gaan je verhalen volgen!
Groet,
Anja en Henri (yeni komsu van nr.1 te W.) -
03 Juni 2008 - 20:15
De Ex Buurbrouw:
'Ha Veerle heb jouw avontuur met plezier gelezen, ge doet het keigoed, skon weer daar toch? Volgende week komt je Pa en Ma gezwellig wa zullen ze genieten , hier alles prima nog steeds heel erg naar ons zin op het appartement Chris ook, maar die zit op het moment in Polen lekker rustig hier morgen ga ik weer POETSEN bij Jo en Frans zal ze de groeten doen van ONZE REISLEIDSTER, Be Carefull met HASSAN JASSAN ,heel veel groetjes van Mieke en Chris, en nie te hard werken geef die zilveruitjes maar een cognakje (als ze mauwen) slapen ze goed xxxx van Mieke Mol Doei -
09 Juni 2008 - 20:56
Lidwien:
He Veer nederland 3-0
t was zeker wel een feestje daar tussen al je nederlandse gasten. Ik kom je een oranje
t-shirt brengen hoor !!! -
10 Juni 2008 - 14:16
Maxx:
Hallo veerle
Hoe is het
Ik ben net terug van schoolkamp, het was echt super leuk.
Tante pien en ome Ruud komen er al bijna aan.
Dan ben je toch al op de helft!
Het gaat echt super snel
Maar gaat het daar allemaal goed.
Groetjess Maxx.. -
10 Juni 2008 - 20:42
Mieke Mol:
Ha Veerle, de rust is over -
10 Juni 2008 - 20:50
Mieke Mol:
Ha veerle de rust is over toch? Pa en Ma op bezoek we l leuk gisteren nog geshopt met je moeder, hopelijk past je tea-shirt als ze nu nie in de finale komen, dan komen ze er nooit meer in. Hier is alles Prima met jou ook he voorzichtig met dat PAARS gevaar, en rustig aan groetjes ook van dat ander Zilveruitje (Chris) fijne week het ga je goed het is zoweer Oktober, doe Pien en ruud ook de groeten
doei ! ! ! -
14 Juni 2008 - 21:41
Lex:
Allez Allez, ik u maar smsen en niks terugkrijgen he:P mooie wedstrijd gister! ik heb bij oom geert gekeken want daar was ook het feestje van oma's! was hartstikke gezellig. daarna ban ik nog effe uit geweest was echt top, men chef van de albert, tryntsje was met mij en nick mee uit, echt ge-wel-dig! nou de groete en ik ga snel slapen want rooske komt morgen is! ltr lexx -
16 Juni 2008 - 20:49
Yolanda:
Ha die veer,Ik zou zo met je willen ruilen. Hoe is het zo met pa en ma? Morgen gaan ze al weer naar huis. Ik ben heel erg benieuwd en zal de verhalen wel horen. Ik heb Lex paar keer gebeld maar die was zeer druk bezet. Was overal al gevraagd om ergens te eten. Ik zal volgende keer sneller weer eens op je site kijken. Heel veel plezier en geniet ze. -
16 Juni 2008 - 21:14
Hertogin:
het zit er weer op morgen weer naar Brabant, heb jullie 'n paar keer ge smst nobody at home de groetjes
dag Veerle xx take car -
16 Juni 2008 - 22:12
Wies:
Hoi Veer
Ik hoop dat je een leuke week hebt gehad met Ruud en Pien maar dat zal vast wel.Fijn dat je het goed naar de zin hebt en geniet er maar van want de time is fly.
Ik ben net terug van 2 weken Spanje dat was ook geweldig.
Het ga je goed groetjes Wies -
22 Juni 2008 - 12:14
Roos:
Heeeey Lieve Veer,
Hoe is het daar met je?
Super je smsje gister, ik had van basten nog gebeld maar helaas het heeft niet geholpen.
Nu moeten we denk ik maar voor turkye gaan staan;)? haha!
Hoe is het daar? Bevalt het goed?
Leuke gastem?
Hier gaat het allemaal goed, wel wennen om weer thuis te zijn, maar gelukkig is het vandaag heel mooi weer dus kan ik weer een beetje bij bruinen:>!
Goed we spreken elkaar snel!
Succes maar weer deze week en blijf genieten veer dat is het aller belangrijkste!
Veel liefs Roos -
26 Juni 2008 - 05:39
Ome Jos:
ha veertje,
ja, das schrikken he, het is al weer even geleden, maar toch niet vergeten.
Ik heb je werk verslag gelezen, toppie!!! jij maakt het wel daar, je zult het nu wel druk gaan krijgen met de toeristen dus niet zo veel stappen en andere recreatie. Even iets over mij: met het werk gaat het goed zit er nu bijna 1 jaar en ze zijn tot op heden uiterst tevreden, gelukkig maar.
Ik heb het wel stervens druk en veel aan mijn hoofd, maar heb lol in mijn werk. leuke collega's. er waren vorige week 2 collega,s naar Bodrum om naar Franke Turkije te gaan.
Misschien mag ik ook eens gaan, maar denk het niet, te leuk !!!
Dan kom ik gewoon met Max.Was het leuk met jullie pap en mam daar, ik moet er weer eens naar toe, maar gewoon veel te doen.
Nou ik meld me wel weer
Groetjes nichtje, en laat je nie gek maken daar he.!!!!!!!
Doeiiiiii
your uncle Zjoske
26 Juni 2008 - 10:50
Imke:
Heeej Veer!
Ik heb je site eens even bekijken, maar zo te lezen heb jij het erg naar je zin. Dat hoorde ik trouwens ook van jullie pap, die ik van de week op straat tegen kwam. Ik ben vorige week afgestudeerd. Nu ben ik een echte juf!
Nog super veel plezier daar!
Liefs je buurmeisje Imke.